Hakkımızda

Minoris Baby ürünleri Türkiye’nin ilk ve tek organik, antialerjik, ultimate konsantre, temiz içerikli ürünleridir. Üretim vizyonumuz, en büyük hassasiyetimiz olan, ülkemizin geleceği bebeklerimize en kaliteli ürünü en uygun fiyatlar ile ulaştırabilmektir.

Minoris Organik Kimya Ltd.Şti. 2012 yılında temelleri atılarak Ar-Ge Faaliyetlerine başlamış ve ilk ürünü Minoris Baby Organik Bebek Çamaşır Deterjanı üretime hazır olduğu 2016 Yılında İnnopark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde kurulmuştur. Günümüzde halen Teknoloji Geliştirme Bölgesi içerisinde Ar-Ge ve Üretim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Üretim ve Ar-Ge süreçlerinin tamamında üniversiteler ve Sanayi Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın denetimi altında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Minoris Baby 2012 Yılında bir fikir ile ortaya çıkmış, kısa sürede fikir etrafına toplanan birbirinden bağımsız 8 Bilim İnsanı ile başlamış ve günümüzde OTDÜ den İTÜ’ye 9 Eylül’den Atatürk Üniversitesine kadar Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Konya Üniversitesi, Gıda Tarım Üniversitelerinde görevli 26 bilim insanı ile çalışmalarına devam etmekte olan ülkenin en hızlı büyüyen bebek ürünleri üreticisidir.

NELER YAPIYORUZ?

Ürünlerimizi internet üzerinden satarak fiyat artışına temel etken olan üreticiden bayiye, bayiden perakendeciye, perakendeciden sizlere ulaşana kadar arada oluşabilecek tüm maliyetleri ortadan kaldırıyoruz ve yüksek kaliteli ürünleri sizlere daha ekonomik olarak ulaştırma fırsatını veriyoruz.

Yıl içerisinde dönemsel olarak yaptığımız kampanyalar ile hem fiyat indirimi ile çok daha ekonomik ürün elde etmenizi sağlıyor, hem de kampanya dönemlerinde düzenlediğimiz yarışmalar ile ailelere unutulmaz bir tatil ve yüzlerce liralık hediye çekleri armağan ediyoruz. Bebek ürünlerinde her geçen saat artan fiyatlardan ailelerin en az şekilde etkilenmesini sağlamaya çalışıyor ve birden fazla ürünü tek bir üründe birleştirerek kombine ürünler geliştiriyoruz.

Minoris Organik Kimya Ar-Ge labaratuvarlarında her gün geliştirilen, yurt içi ve yurt dışı labaratuvarlarda testlerden geçen ürünler ülkenin 81 şehrinde rastgele seçilen gönüllü test müşterilerimiz tarafından kullanılmakta tüm test müşterilerinden tam puan alana dek sizlerin huzuruna sunulmamaktadır.

Deterjan ve kozmetik ürünleri ürettiğimiz 2 ayrı tesisimiz ve anlaşmalı üniversite labaratuvarlarımızda ürünlerimizi geliştirmenin yanı sıra üniversitelerde eğitim almakta olan öğrenci ve akademisyenlere de sektörel bilgi, pazar yönelimleri hakkında sürekli ve daimi bilgi akışı sağlayarak üniversitelerin nitelikli insan yetiştirmesine de katkı sağlıyoruz.

Minoris Baby sağlıklı, temiz, organik, çevreye duyarlı ürünleri gelecek için, geleceğin sahibi bebeklerimiz için üretmektedir.